Ranking najpowolniejszych portali internetowych. Dodano: 2010-09-26 23:05
Dodano: 2010-09-27 14:56
Jeśli chodzi o pisanie postów i ładowanie ich,to się zgodzę.Z resztą rzeczy już nie bardzo[bo wszystko u mnie fajnie śmiga].
Drugim portalem jest nasza-klasa.pl[choć bym bardziej postawiła to na miejscu 1.],która staje się mułem bagiennym w takich godzinach kiedy najwięcej osób siedzi na necie i co chwila jest serwer przeciążony,wrr.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-09-27 18:12 Zmieniono: 2010-09-27 20:44
| Nuta napisał(a): |
| Jeśli chodzi o pisanie postów i ładowanie ich,to się zgodzę.Z resztą rzeczy już nie bardzo[bo wszystko u mnie fajnie śmiga]. |
Jest dokładnie jak mówisz. Wysylanie postow jest rzeczywiscie wolne. Forum był przepisywane od nowa na szybko i troche nieladnie. Liczba odsłn przekracza teraz 30 000 dziennie i zaczyna to kulac. Zajme sie tym w ciagu najblizszych paru dni. Co do reszy jednak nie powinny byc tak zle.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-09-27 20:44
| Nuta napisał(a): |
| Jeśli chodzi o pisanie postów i ładowanie ich,to się zgodzę. |
Pisanie postów odbywa się na Twoim komputerze i tylko od Ciebie zależy w jakim tempie piszesz, ja mam na myśli bardzo długi czas reakcji servera po kilknięciu na "Wyślij".
Ponadto, bardzo przedłuża oczekiwanie, gdy dostanie się powiadomienie o ocenie lub komentarzu. Otwierają się dwie strony - najpierw od kogo otrzymało się wiadomość, dopiero po kliknięciu na link system przechodzi do właściwej strony. Myślę, że szybszą metodą byłoby wyświetlenie we wiadomościach "Komentarz w Twojej galerii od Login" i po kliknięciu od razu otwierałaby się strona galerii, na której jest przecież link do strony osoby, która napisała.
Chosen by death don't disagree.
Dodano: 2010-09-29 20:09
Zgadzam się z tym co piszesz o powiadamianiu, aczkolwiek wysyłanie postów tutaj działa mi wolno aż na 4ch komputerach (!): moim stacjonarnym w Ostrowie, moim laptopie, kompie uczelnianym i na laptopie mojego faceta, który ma dość szybki net. Coś jest zatem na rzeczy.
Dodano: 2010-09-30 20:52
| AbrimaaL napisał(a): |
| Myślę, że szybszą metodą byłoby wyświetlenie we wiadomościach "Komentarz w Twojej galerii od Login" i po kliknięciu od razu otwierałaby się strona galerii, na której jest przecież link do strony osoby, która napisała. |
To dobry pomysl - zrobimy tak. Co do wysylanie postow - jest kolo 30% szybciej juz. To niewiele. Zrobie jakas rewolucje jak wroce z wakacji za tydzien.
Dodano: 2010-10-06 22:29
Mam pytanie z innej beczki: nieraz mimo prawidłowego wpisania adresu mam kłopoty z wejściem na darkplanet. Inny problem jest taki, że nieraz jak chcę wejść na konkretny dział na forum, to wysyła mnie do działu recenzje, a ja np. chciałam do działu o światopoglądzie. Przed 10 minutami tak się stało. Co może być tego powodem?
Dodano: 2010-10-10 20:18 Zmieniono: 2010-10-10 20:35
| Vika napisał(a): |
| Mam pytanie z innej beczki: nieraz mimo prawidłowego wpisania adresu mam kłopoty z wejściem na darkplanet. Inny problem jest taki, że nieraz jak chcę wejść na konkretny dział na forum, to wysyła mnie do działu recenzje, a ja np. chciałam do działu o światopoglądzie. Przed 10 minutami tak się stało. Co może być tego powodem? |
Artykuły mogą być przenoszone przez adminów, jeśli nie są na temat. Zdarza się, że ktoś zacznie pisać recenzję płyty, napisze o niej 2 zdania, a resztę wypowiedzi zajmie jego osobisty stosunek do tekstów, ubioru muzyków czy projektu okładki. Recenzja powinna być w miarę obiektywna, nie przeplatana wtrąceniami typu "na sam widok zdjęcia gitarzysty zaciskają mi się pięści, bo podobny mi kiedyś nawalił".
Właśnie zaczęłaś offtopik, w tym temacie piszemy o szybkości działania portalu, nie o trudnościach z wyszukiwaniem. Powinnaś zacząć nowy temat, bo z reguły takie, gdzie każdy pisze, co ma akurat na myśli, lądują w śmietniku.
Chosen by death don't disagree.
Dodano: 2010-10-27 14:55
Przenieśliśmy DarkPlanet na szybszy serwer tak więc temat już nieaktualny.
Dodano: 2011-04-02 23:33
Dlaczego mój ranking 67 zszedł na 60 wiecie adminatorzy.?
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Ranking najpowolniejszych portali internetowych. Dodano: 2011-04-04 11:18
| AbrimaaL napisał(a): |
| 1.Dark Planet
2. ? |
raczej 1. to myspace
a DP jest,ok tylko mogliby się tymi profilami uszkodzonymi zająć
.Pozdrawiam
Dodano: 2011-04-04 16:48
| Palmus napisał(a): |
| Dlaczego mój ranking 67 zszedł na 60 wiecie adminatorzy.? |
Mozliwe np. ze moderatorzy wywali jakis posty. jezeli wczesniej naliczne byly za nie punktu to zostały odjęte.
Ranking najpowolniejszych portali internetowych. Dodano: 2011-04-04 16:48
| ten_co_niesie_swiatlo napisał(a): |
| [quote:e44e2ce025="AbrimaaL"]1.Dark Planet
2. ? |
raczej 1. to myspace
a DP jest,ok tylko mogliby się tymi profilami uszkodzonymi zająć
.Pozdrawiam[/quote:e44e2ce025]
Którymi?